Ώρες Λειτουργίας
Δευ. - Παρ:
8:30π.μ.–5:30μ.μ.
Σάββατο:
8:30π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή:
Κλειστά
Κάθε κτίριο ή σπίτι είναι διαφορετικό, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά προβλήματα όταν πρόκειται για υαλοπίνακες. Η Madico INC USA έχει δημιουργήσει την απολυτή λύση μεμβρανών κτηρίων υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένες για την επίλυση θεμάτων σχετικών με το γυαλί όπως η ζέστη, η ασφάλεια, η προστασία από UV ακτινοβολία και η ιδιωτικότητα.
thermometroMADICO INC USA

/ Ζέστη:

Η ύπαρξη υαλοπινάκων μπορεί να μεγενθύνει το πρόβλημα της ζέστης καθιστώντας τους χώρους μας άβολους. Η εφαρμογή των αντηλιακών μεμβρανών είναι ένας αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος για να περιορίσετε σημαντικά την ζέστη.

UV-aktinovoliaMADICO INC USA

/ UV ακτινοβολία:

Οι ηλιακές ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσουν εξασθένιση των εκθεμάτων μιας βιτρίνας ή του εξοπλισμού και των επίπλων ενός σπιτιού. Με την εφαρμογή ειδικών μεμβρανών προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες οι βλαβερές αυτές συνέπειες μπορούν να μειωθούν σημαντικά.
tzami-spasmenoMADICO INC USA

/ Ασφάλεια:

Προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας από κακόβουλες ενέργειες, επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και ατυχήματα. Η σειρά safety της Madico INC USA θα αυξήσει την αντοχή των υαλοπινάκων και θα συγκρατήσει τα θραύσματα των γυαλιών προστατεύοντας σας.

privatMADICO INC USA

/ Η ιδιωτικότητα:

Η ιδιωτικότητα είναι απαραίτητη είτε αφορά την κατοικία μας είτε τις εμπορικές ιδιοκτησίες για διάφορους λόγους. Οι αντηλιακές μεμβράνες μπορούν να παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Χαρακτηριστικά μεμβρανών

Μειώνουν τη θερμότητα που διαπερνά το τζάμι.

Μειώνουν την απώλεια της θερμότητας εσωτερικά.

Μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας.

Δημιουργούν την επιθυμητή σκίαση.

Προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) έως και 99%.

Προστατεύουν από την έκθεση μας στη UV ακτινοβολία που είναι επικίνδυνή για τον καρκίνο του δέρματος.

Βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας.

/ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Που παρέχουμε

01

Μεμβράνες
Αυτοκινήτων

Απολαύστε την οδήγηση ακόμα και με υψηλές θερμοκρασίες διατηρώντας την ιδιωτικότητα σας και προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα...

02

Car
Wrapping

H AVERY DENNISON έχοντας αποσπάσει πολλές διακρίσεις έχει δημιουργήσει για εσάς διάφορες σειρές μεμβρανών αλλαγής χρώματος...

03

Μεμβράνες
Κτηρίων

Κάθε κτίριο ή σπίτι είναι διαφορετικό, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά προβλήματα όταν πρόκειται για υαλοπίνακες.

Επικοινωνία

    Επικοινωνία Εδώ!