Ώρες Λειτουργίας
Δευ. - Παρ:
8:30π.μ.–5:30μ.μ.
Σάββατο:
8:30π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή:
Κλειστά

MADICO INC. USA

Από το 1903 η Madico, Inc. σχεδιάζει, δημιουργεί και κατασκευάζει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από απόλυτη καινοτομία και κορυφαία ποιότητα.

Η ιστορία της ξεκίνησε περισσότερο από έναν αιώνα πριν και μέσα στα χρόνια, εξελίχθηκε στην μεταλλοποίηση, επικόλληση, επίστρωση εύκαμπτων μεμβρανών. Δημιουργεί, σχεδιάζει, κατασκευάζει και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως αντηλιακές μεμβράνες για κτήρια και οχήματα. Συνεργάζεται με κατασκευαστές στους τομείς αυτοκινητοβιομηχανίας, αεροδιαστημικής, φαρμακευτικής και βίο-ιατρικής για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη βιώσιμων, προσοδοφόρων και αποδοτικών τελικών προϊόντων. Προϊόντα που ταιριάζουν στην ζωή σας, στο στυλ σας και στις ανάγκες σας. Αντηλιακή προστασία, ασφάλεια, άνεση και ιδιωτικότητα.

Με την αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη και την επικινδυνότητα της UV ακτινοβολίας είναι απαραίτητο πλέον να προστατέψουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το γυαλί χωρίς προστασία, ακόμη και το γυαλί που είναι χρωματισμένο για να φαίνεται σκοτεινό, επιτρέπει σε μία σημαντική ποσότητα των UV ακτινών του ήλιου να περάσει κατευθείαν μέσα στο δέρμα, καθιστώντας την προστασία από τον ήλιο απαραίτητη. Όλες οι μεμβράνες μπλοκάρουν το 99% των ακτινών UV του ήλιου. Η επίδραση των βλαβερών UV ακτίνων του ήλιου κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς είναι σωρευτική και μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του δέρματος. Το 53% των καρκίνων του δέρματος στις ΗΠΑ εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά του σώματος που είναι εκτεθειμένο από το τζάμι του οδηγού.

/ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Που παρέχουμε

01

Μεμβράνες
Αυτοκινήτων

Απολαύστε την οδήγηση ακόμα και με υψηλές θερμοκρασίες διατηρώντας την ιδιωτικότητα σας και προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα...

02

Car
Wrapping

H AVERY DENNISON έχοντας αποσπάσει πολλές διακρίσεις έχει δημιουργήσει για εσάς διάφορες σειρές μεμβρανών αλλαγής χρώματος...

03

Μεμβράνες
Κτηρίων

Κάθε κτίριο ή σπίτι είναι διαφορετικό, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά προβλήματα όταν πρόκειται για υαλοπίνακες.

Επικοινωνία

    Επικοινωνία Εδώ!