Ώρες Λειτουργίας
Δευ. - Παρ:
8:30π.μ.–5:30μ.μ.
Σάββατο:
8:30π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή:
Κλειστά
white-vehicles-on-desert

/ Desert by Madico

Απολαύστε την οδήγηση ακόμα και με υψηλές θερμοκρασίες διατηρώντας την ιδιωτικότητα σας και προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Δείτε Περισσότερα...

onyx-b

/ Onyx by Madico

Η σειρά Onyx είναι μία δημοφιλής επιλογή μεταξύ εκείνων που επιθυμούν ένα κλασικό στυλ μαζί με υψηλή απόδοση.

Δείτε Περισσότερα...

blackpearl-nc-b

/ Black Pearl by Madico

Η Black pearl nano-ceramic προσφέρει προηγμένη τεχνολογία,απόρριψης θερμότητας μέσω της κεραμεικής κατασκευής νανοσωματιδίων.

Δείτε Περισσότερα...

Νομοθεσία - Πιστοποιητικό ΚΤΕΟ

Με αφορμή το νομοθετικό διάταγμα που ψηφίσθηκε στη βουλή και αφορά την επικόλληση μεμβρανών στους υαλοπίνακες οχημάτων και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, αριθμ. φύλλου 1069 της 10ης Ιουνίου 2008 (βλέπε συνημμένο αρχείο στην ηλεκτρ. διεύθυνση του υπουργείου μεταφορών επικοινωνιών).

Σύμφωνα με το νομοθετικό διάταγμα που ισχύει από τον Ιούνιο του 2008 η Ελλάδα ακολουθεί τα ισχύοντα στην Ευρωπαική Ένωση.
Σύμφωνα με αυτό:
1. Για τον εμπρόσθιο ανεμοθώρακα (μπροστινό παρμπρίζ) επιτρέπεται εφ’όσον η διαπέρατοτητα φωτός είναι μεγαλύτερη του 75%. Οι μεμβράνες που θα επικολλούνται στους υαλοπίνακες των οχημάτων θα πρέπει να είναι πιστοποιημένης ποιότητας από κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
2. Για τους εμπρόσθιους πλευρικούς υαλοπίνακες, δηλαδή του οδηγού και συνοδηγού επιτρέπεται εφ’ όσον η διαπέρατητα φωτός είναι μεγαλύτερη του 70%.
3. Για τους πλευρικούς υαλοπίνακες που βρίσκονται από την κολόνα του οδηγού και πίσω, καθώς και οπίσθιο ανεμοθώρακα επιτρέπεται η τοποθέτηση οποιασδήποτε σκουρότητας μεμβράνης και δεν υπάρχει περιορισμός εφ’ όσον το όχημα φέρει πλευρικούς καθρέφτες.

Οι οδηγοί οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας εάν διαθέτουν σχετικό έγγραφο από Δημόσιο Ίδρυμα δεν υπόκεινται σε κυρώσεις.
Κάθε οδηγός που εχει τοποθετήσει μεμβράνες υποχρεούτε να φέρει την πιστοποίηση του εγκαταστάτη πάνω στην οποία αναφέρονται τα χαρακτηριστικά των μεμβρανών. Η πιστοποίηση και οι υαλοπίνακες θα πρέπει να έχουν επικολλημένα τα ειδικά αυτοκόλλητα που πιστοποιούν τις μεμβράνες. Οι πιστοποιήσεις μπορεί να ζητηθούν ή σε έλεγχο των ΚΤΕΟ ή από την τροχαία.

Για το ΦΕΚ πατήστε εδώ

3bcb56b243731e52d821eb709ded3f98
100-satisfaction-guarantee-removebg-preview

Εγγύηση

Για όλες τις παραπάνω σειρές αντηλιακών μεμβρανών υπάρχει εγγύηση εφ’όρου ζωής και για την ποιότητα του υλικού και φυσικά για την τοποθέτηση.
Η εγγύηση περιλαμβάνει αλλαγή της προβληματικής μεμβράνης εάν:

  • Υπάρχει κάποιο « φούσκωμα ».
  • Ξεκολλήσει

Η εγγύηση δεν ισχύει μόνο εάν από υπαιτιότητα των επιβαινόντων προκληθεί γδάρσιμο, σκίσιμο, σημάδι.

/ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Που παρέχουμε

01

Μεμβράνες
Αυτοκινήτων

Απολαύστε την οδήγηση ακόμα και με υψηλές θερμοκρασίες διατηρώντας την ιδιωτικότητα σας και προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα...

02

Car
Wrapping

H AVERY DENNISON έχοντας αποσπάσει πολλές διακρίσεις έχει δημιουργήσει για εσάς διάφορες σειρές μεμβρανών αλλαγής χρώματος...

03

Μεμβράνες
Κτηρίων

Κάθε κτίριο ή σπίτι είναι διαφορετικό, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά προβλήματα όταν πρόκειται για υαλοπίνακες.

Επικοινωνία

    Επικοινωνία Εδώ!