Κάθε κτίριο ή σπίτι είναι διαφορετικό, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά προβλήματα όταν πρόκειται για υαλοπίνακες.
Η Madico INC USA έχει δημιουργήσει την απολυτή λύση μεμβρανών κτηρίων υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένες για την επίλυση θεμάτων σχετικών με το γυαλί όπως η ζέστη, η ασφάλεια, η προστασία από UV ακτινοβολία και η ιδιωτικότητα. 

Madico INC USA

Ζέστη:

Η ύπαρξη υαλοπινάκων μπορεί να μεγενθύνει το πρόβλημα της ζέστης καθιστώντας τους χώρους μας άβολους. Η εφαρμογή των αντηλιακών μεμβρανών είναι ένας αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος για να περιορίσετε σημαντικά την ζέστη.

Madico INC USA

Ασφάλεια:

Προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας από κακόβουλες ενέργειες, επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και ατυχήματα. Η σειρά safety της Madico INC USA θα αυξήσει την αντοχή των υαλοπινάκων και θα συγκρατήσει τα θραύσματα των γυαλιών προστατεύοντας σας.

Madico INC USA

UV ακτινοβολία:

Οι ηλιακές ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσουν εξασθένιση των εκθεμάτων μιας βιτρίνας ή του εξοπλισμού και των επίπλων ενός σπιτιού. Με την εφαρμογή ειδικών μεμβρανών προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες οι βλαβερές αυτές συνέπειες μπορούν να μειωθούν σημαντικά.

Madico INC USA

Η ιδιωτικότητα:

Η ιδιωτικότητα είναι απαραίτητη είτε αφορά την κατοικία μας είτε τις εμπορικές ιδιοκτησίες για διάφορους λόγους. Οι αντηλιακές μεμβράνες μπορούν να παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ

Image
1
Προστατεύουν από την έκθεση μας στη UV ακτινοβολία που είναι επικίνδυνή για τον καρκίνο του δέρματος.
2
Μειώνουν τη θερμότητα που διαπερνά το τζάμι.
3
Μειώνουν την απώλεια της θερμότητας εσωτερικά.
4
Μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας.
5
Δημιουργούν την επιθυμητή σκίαση.
6
Προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) έως και 99%.
7
Προσφέρουν ασφάλεια από παράνομες ενέργειες και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ή ατυχήματα.
8
Βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας.