Ώρες Λειτουργίας
Δευ. - Παρ:
8:30π.μ.–5:30μ.μ.
Σάββατο:
8:30π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή:
Κλειστά

Madico buildings windows films

Madico buildings windows films

Κάθε κτίριο ή σπίτι είναι διαφορετικό, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά προβλήματα όταν πρόκειται για υαλοπίνακες. Η Madico έχει δημιουργήσει την απολυτή λύση μεμβρανών κτηρίων υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένες για την επίλυση θεμάτων σχετικών με το γυαλί όπως η ζέστη, η ασφάλεια, η προστασία από UV ακτινοβολία και η ιδιωτικότητα.

Ζέστη: Η ύπαρξη υαλοπινάκων μπορεί να μεγενθύνει το πρόβλημα της ζέστης καθιστώντας τους χώρους μας άβολους. Η εφαρμογή των αντηλιακών μεμβρανών είναι ένας αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος για να περιορίσετε σημαντικά την ζέστη.

Ασφάλεια: Προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας από κακόβουλες ενέργειες, επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και ατυχήματα. Η σειρά safety της MADICO θα αυξήσει την αντοχή των υαλοπινάκων και θα συγκρατήσει τα θραύσματα των γυαλιών προστατεύοντας σας.

UVακτινοβολία:Οι ηλιακές ακτίνες του ήλιου μπορεί να προκαλέσουν εξασθένιση των εκθεμάτων μιας βιτρίνας ή του εξοπλισμού και των επίπλων ενός σπιτιού. Με την εφαρμογή ειδικών μεμβρανών προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες οι βλαβερές αυτές συνέπειες μπορούν να μειωθούν σημαντικά.

Η ιδιωτικότητα: Η ιδιωτικότητα είναι απαραίτητη είτε αφορά την κατοικία μας είτε τις εμπορικές ιδιοκτησίες για διάφορους λόγους. Οι αντηλιακές μεμβράνες μπορούν να παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ
  • Προστατεύουν από την έκθεση μας στη UV ακτινοβολία που είναι επικίνδυνή για τον καρκίνο του δέρματος.
  • Μειώνουν τη θερμότητα που διαπερνά το τζάμι. 
  • Μειώνουν την απώλεια της θερμότητας εσωτερικά.
  • Μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας.
  • Δημιουργούν την επιθυμητή σκίαση.
  • Προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) έως και 99%.
  • Προσφέρουν ασφάλεια από παράνομες ενέργειες και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ή ατυχήματα.
  • Βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας.
Επικοινωνία Εδώ!